Det er gået helt amok med loppemarkeder i Århus i denne weekend, og da kæresten og jeg for en gang skyld havde næsten en hel friweekend, besluttede vi os for at tage en tur rundt for at kigge på lopper. Lørdag startede vi på Bispetorv hvor jeg faktisk kun har været en enkel gang før. Der var rigtig mange fine og sjove ting, men vi fandt desværre ikke noget der faldt i vores, eller for den sags skyld i vores pengepunges smag.

Det næste stop var Århus kræmmermarked, men inden vi cyklede derned gik vi os lige en lige tur igennem Mejlgade, hvor der i denne weekend også blev afholdt Mejlgade for Mangfoldigheden. Der var en super dejlig stemning ned igennem hele gaden, og vi slog lige et smut forbi Oli Nico, hvor vi fik købt os en rigtig lækker sandwich.

På Århus kræmmermarked blev vi begge lidt overrasket over, hvor stor en del af markedet der egentlig var loppemarked, fremfor kræmmermarked. Der er nemlig ingen af os der så vilde med alt det bras man kan få på kræmmermarkeder, hvor derimod gamle lopper lige er os.

Her er de fine ting vi fik købt til Århuskræmmermarked.

Nogle fine gamle nøgler, som jeg på et tidspunkt vil lave et DIY projekt eller to med.

En lækker gammel kort æske der efter en lille reparation på det ene hængsel, skal bruges til min kærestes ure.

En virkelig fed retro brødkasse – uden tvivl det bedste køb jeg nogensinde har gjort på et loppemarked. Er SÅ glad for den!

To virkelig fine billeder som vi allerede har fortrudt vi ikke købte flere af.

I dag krydsede vi fingre…

for at vejret ville holde tørt og tog et lille smut ned forbi Mølleparken, til endnu et loppemarked. Vi have begge lidt at se til i dag, og havde derfor ikke så god tid til at gå rundt og kigge. Dog fandt vi stadigvæk to gode fund.

 

En dejlig army skjorte, som jeg tror allerede skal tages i brug i morgen.

Og en fin glad krukke vi har planer om at lave diverse sommerdrikke i, når vejret bliver en smule bedre.

Syntes i ikke det er nogle super lækre loppe fund vi har fundet os? Var du til loppemarked i weekenden?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Fantastisk lækre fund! De nøgler er SÅ smukke, gisp jeg glæder mig til den DIY og hvilke fantastisk linoleums tryk I har fået fingrene i. Fantatisk lækker loppe høst 🙂 hav en rigtig skøn uge 🙂

  • M. Vinter Reply

   Ja ikke – er også bare SÅ glad 😀
   Ja jeg håber virkelig også det bliver godt – skal lige ha tænkt det helt igennem og så få lidt mere tid 😀
   Mange tak og i ligemåde 😉

 2. Pingback: Lidt flere loppefund! | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment