Er egentligt pænt smadret efter en uges ferie – hvilket egentligt ikke rigtig giver mening efter en uges afslapning i Grækenland, som i nok skal høre meget mere om og se billeder fra i morgen, men anyway kæresten og jeg syntes nu alligevel vi skulle ud og kigge lidt på lopper. Vi er begge fra Djursland og vant til loppemarkeder hver weekend hele sommeren igennem – og vi elsker det! I dag tog vi et smut forbi Ingerslev, hvor det lækreste loppemarked bliver holdt 1. og 3. weekend hele sommeren igennem. Derudover fandt vi et nyt sted i Åbyhøj kaldet loppehuset, som ligeledes har en masse åbnings dage hele sommeren igennem. Vi fandt nogle dejlige loppefund ved begge markeder og glæder mig allerede til de næste. Har i et favorit loppemarked?

En fin lille fane der er helt lydløs – score! Min kærestes lejlighed er afsindig varm her i sommer månederne, og han har tænkt længe på at finde sig en fane af en art – og når man så finder finder sådan en lækker retro en af slagsen til kun 25 kr., kan man jo ikke andet end at slå til!

Har faktisk begge disse analog kameraer i forvejen, dog en lidt anden model i polaroid, men når man falder over et godt tilbud på virkelig velholdte kameraer, man man jo ikke andet ned at sige ja!

En virkelig cool Kellogg’s kasse – har overvejret dem fra Søstrene Grene i et stykke tid nu, men syntes simpelthen denne her var brand flot og mere autentisk! Et meget handy piskeris, som jeg ikke ved om jeg nogensinde kommer til at bruge, men for 5 kr. kunne jeg simpelthen ikke lade være.

Hverken min kæreste eller jeg har tænkt os at læse dette Batman blad, men derimod at ramme det ind og hænge op. Der er altså et eller andet over ham jokeren – og bladet her er bare helt unikt!

For at være ærlig aner jeg ikke hvad jeg skal bruge denne dunk til, men den var simpelthen for sej til at jeg kunne lade den stå. Har i nogle gode idéer?

Fik en masse gamle glaskrukker for en slik – ser frem til at lave alle mulige sjove ting til at komme i!

Læs om mine tidligere loppefund lige her!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Tak 😉 glæder mig også rigtig meget til at få taget den i brug!

Write A Comment