Uhh de er simpelthen så smukke de Ballroom lamper fra Design By Us – synes i ikke!? Jeg er i hvert fald helt forgabt i dem og kan ikke lade være med at tænke nøøøjjj inde i mig selv hver gang jeg ser en. De fine lamper har været på markedet i et stykke tid nu, i fire forskellige farver, men det sidste skud på stammen – nemlig en lilla udgave, er relativt ny.

Ballroom lamperne koster en smule, men jeg synes faktisk ikke det er så galt, når man tænker på hvor flotte de. Desværre tror jeg dog ikke selv det er noget jeg selv kommer til at eje lige foreløbig. Både fordi jeg allerede har alt for mange lamper til vores lille hjem, samt prisen måske lige er en smule for høj for en studerende som mig!

 Ballroom lampeBallroom lampe1Ballroom lampe4Ballroom lampe2Ballroom lampe5

Purple Rain // Amber // Smoke // Rose // Green

Jeg har fablet lidt om amber udgaven før bl.a. lige her, men hvis jeg skal være helt ærlig, så ved jeg faktisk ikke hvilken af de flotte Design By Us Ballroom lamper jeg ville vælge, hvis jeg en dag fik chancen. De er nemlig alle sammen virkelig smukke og hver en ville se så godt ud i mit lille hjem! Lamperne er mundblæst og derefter håndmalet, og til hver lampe medfølger en super flot Edison Globe glødepære på 40 Watt, så man får det helt rigtige afdæmpet lys i sin nye Ballroom lampe!

Lamperne har en stofledning, hvilket jeg personligt synes er et rigtig godt valg, da almindelige ledninger efter min mening hurtigt kan give et lidt billigt look til en lampe, hvor derimod stofledning, giver det helt rigtige finish. Hvis man skal flotte sig rigtig, så findes alle Design By Us Ballroom lamperne faktisk i en dyrere udgave med messing kant fremfor sølv kanten, som der er på disse. Der er ret stor forskel på priserne og jeg har meget svært ved, at se at messing udgaven skulle være så meget mere værd, men det skyldes nok at det er meget svært, at se forskellen på billederne, der er til at finde på nettet. Tror også der er forskel fra lampe til lampe om hvilken farve kant der passer bedst. Jeg har ikke set ordentlig på lamperne i virkeligheden endnu, men jeg er overbevist om at de gør sig mindst ligeså godt, hvis ikke bedre der, som på alle de fine billeder der findes på nettet. Er det kun mig der drømmer om en Ballroom lampe – eller er i også lige så forgabte som jeg er?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment