Jeg har haft det lidt frem og tilbage med marmor, siden det blev populært igen sidste år. For på den ene side synes jeg faktisk selve marmor mønsteret kan være ganske flot, f.eks. på sengetøj eller badeforhæng, men selve materialet marmor, er jeg dog ikke så stor fan af. Det var så lige indtil jeg introduceret til det grønne marmor, for det er jeg da helt forgabt i!

– Se hele udvalget af Nordstjerne marmor her –

Nogle af de flotteste produkter jeg har set indtil nu, er Nordstjerne marmor. De laver både lysestager, æsker, skåle og så uendeligt meget andet flot i marmor og især denne grønne marmor, som virkelig har fundet en plads i mit hjerte. Hvis man hverken er til den grønne eller hvide marmor, så laver Nordstjerne faktisk også en tredje, nemlig brunt. Farven siger mig personligt ikke så meget, men jeg tror flere af produkterne i denne farve, netop fordi den er så flot gylden brun, vil passe super fint ind i nogle hjem og virkelig sætte prikken over i’et i ens indretning.

Nordstjerne marmor 2Nordstjerne marmor 8Nordstjerne marmor 7Nordstjerne marmor1
Nordstjerne marmor 6 Nordstjerne marmor 4Nordstjerne marmor 5Nordstjerne marmor 3
 
 Hurricane // Krukke // Bakke // Sæbedispenser
Æske // Fyrfadstager // Trææske // Skål 
Som i kan se her, undervurderede jeg ikke udvalget af Nordstjerne marmor, da jeg kort præsenterede det før og hvis det skal være helt rigtigt, så er det endda kun en lille andel af deres sortiment. Det der overraskede mig mest ved det flotte marmor fra Nordstjerne, foruden produkterne selvfølgelig, er faktisk prisen. Jeg synes nemlig ofte marmor produkter bliver meget dyre, hvilket også giver god mening på grund af materialet, men produkterne fra Nordstjerne er virkelig overraskende billige. F.eks. koster den fine lille grønne marmor skål kun 149 kr. – lidt af et kup hvis i spørger mig.

Nordstjerne marmor

Jeg har endnu ikke selv købt nogle af de flotte ting og hvis jeg skal være ærlig så ved jeg faktisk ikke helt hvorfor, for hver gang jeg kigger på det har jeg lyst til at klikke det hele hjem med det samme. Måske ligger ’problemet’ i af jeg virkelig ikke kan bestemme mig. Jeg synes både den lille skål, lysestagen med glaskuplen, træskrinet med marmorlåget og ja resten af tingene er virkelig smukke og jeg ville snildt kunne finde plads til det hele her hjemme. Jeg må vist hellere gå i tænkeboks og vælge et par af tingene ud så de kan komme på min ønskeseddel. God nok er der stadigvæk halvanden måned eller deromkring til min fødselsdag, men hvis jeg kender min familie ret, så begynder de snart at efterspørge en ønskeseddel. Hvad synes i om det fine marmor fra Nordstjerne og har i en favorit farve når det lige præcis gælder marmor?

– Indeholder affilate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment