Allerede inden jeg flyttede ind hos min kæreste, drømte jeg om at han skulle have en ny sofa. Det er er egentlig ikke fordi den han har, er sådan helt ubeskriveligt grim(men køn er den heller ikke vel?!), men den kradser simpelthen bare så meget! Når jeg bruger den er det altid med min dyne som underlag – for mig tager det lidt idéen af en sofa, hvis man ikke kan sidde og hygge i den. Hvis jeg havde pengene stod der allerede en splinter ny sofa i stuen, men jeg kan vist godt drømme videre. Jeg kunne selvfølgelig gå i gang med at sparre op, men med de fremtidsplaner vi har lige pt. om på sigt at skulle bo i udlandet i en periode, er det også dumt at gå ud og investere i sådan et stort møbel. Planen er derfor at se om vi ikke kan få fingrene i en brugt sofa, til ikke alt for mange penge – så muligheden for at lade den stå når vi engang flytter, er der. Jeg har været på jagt på diverse købssider på nettet, men har desværre ikke været heldig endnu, men mon ikke der dukker en op en dag. Indtil da drømmer jeg videre om en flot ny sofa – går i også og drømmer om et eller andet nyt og lækkert til boligen?

Sofa

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

5 Comments

 1. Hehe, den ligner meget den sofa vi havde, da vi flyttede sammen. Vores var bare lilla 😉 Vi investerede dog i en ny sofa for snart 5 år siden, og den elsker vi. Lige pt vil jeg investere i illustrationer og print til vores endevæg. Har store planer for den 😉

  • M. Vinter Reply

   Hehe 😀 Den minder mig om en vi havde på min gamle folkeskole!
   Ihh hvor en god idé – vi har også fået købt lidt her og der som vi er rigtig galde for 🙂 Glæder mig til at se hvad i finder.

   • Ja, tror netop den sofa var et fund fra en folkeskole, som min kærestes far havde gjort (vi overtog nogle af hans møbler dengang, da han flyttede til Spanien). Han havde nemlig været lærer her i Aarhus.

    • M. Vinter Reply

     Hehe – sjovt nok 😀
     Virker også som om der er ret mange i den model!

Write A Comment