Det er måske at tage munden fuld, for jeg drømmer egentlig om ret mange ting, men fandt for et par uger siden, noget jeg har ledt efter i mange år! Jeg var faktisk inde på det for kort tid siden, da jeg plaprede lidt om et nyt sofabord.

Jeg havde sat mig i hovedet, at jeg ville have et nyt sofabord og havde en idé om, at det skulle være to til tre små borde/skamler i forskellige materialer og farver, fordi jeg stort set havde opgivet min drøm om en gammel kiste/kuffert, og derfor synes det var et fint alternativ, men så stod det lige pludselig foran mig…

sofabordOg var helt perfekt! Jeg behøvede næsten ikke, at forhandle om prisen for han var faktisk ganske fair, da det havde lidt skavanker her og der, men i mine øjne er det bare lige præcis, som det skal være. Turen hjem med det blev lidt lang, da vi jo ikke har bil, men heldigvis var vejret med os og vi fik en hyggelig gåtur. Det fik en ordentlig rengøring med den nye støvsuger, og så kom det ellers fluks ind i stuen, hvor det bare passer helt perfekt! Og faktisk har kisten nu stået som sofabord i vores hjem i flere måneder, og pryder stadigvæk flot i stuen.

Hvad synes i om mit køb? Kan i se charmen eller tænker i blot; “Hvad vil hun dog med den gamle rustne kuffert”!?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Den er simpelthen så perfekt! Ih, hvor glæder jeg mig til at få mit eget lille sted, hvor en lignende kiste med garanti nok skal få sin plads!

    • M. Vinter Reply

      Tak Christina – hvor er du sød 😀
      Det kan jeg virkelig godt forstå, elsker også at have mit eget, så man kan gøre næsten som man har lyst 😉

Write A Comment