Jeg er dybt fascineret af frilagte loftsbjælker og vil næsten gøre alt for at eje sådan et par basser en dag! Udover at være afsindig flotte, synes jeg også de er virkelig brugbare til alt muligt mærkeligt!

Siden jeg var barn har jeg ønsket mig en hængekøje indenfor, men min far har altid sagt at det ikke kunne lade sig gøre, men en dag når min kæreste og jeg køber en bolig af den ene eller anden art er frilagte bjælker et must, så jeg kan få min hængekøje!

loftsbjælker1 loftsbjælker2

Hvis jeg skulle bestemme må man aldrig nogensinde male sine loftsbjælker, men derimod bevare træet som det er. Jeg synes de er noget så flotte når de er rustikke og træet for lov at fylde i rummet. Vi har selvfølgelig forskellig smag alle sammen –og gudskelov for det, men jeg kan nu ikke lade være med at blive helt trist når jeg ser helt hvidmalet træbjælker, det er altså en skam! Flere steder har jeg også set store rustikke metal loftsbjælker, som faktisk også er meget cool, men træbjælker er uden tvivl favoritten.

Hvad siger i til frilagte loftsbjælker? Er i ligeså pjattet med dem, som mig?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment