Jeg har aldrig deltaget i DR’s nytårskoncert før, men da temaet i år var Disney, var kæresten og jeg ikke i tvivl om at vi skulle være med. Jeg fik et gavekort til musikhuset sidste år, og da jeg ikke havde fået brugt det, passede det jo fint lige at at benytte her – noget min pengepung bestemt var glad for, for det var godt nok ikke helt billigt. Jeg havde hørt rigtig godt om denne koncert i forvejen fra et par veninder, der har set den tidligere.

Dr's nytårskoncert

Som altid var der enormt mange mennesker – ja faktisk stort set udsolgt, har jeg fået mig fortalt. Koncerten var virkelig god og kan klart anbefales, hvis der da overhovedet er flere billetter at få rundt om i landet. De fik på de godt 2,5 halv time som koncerten varede, kommet godt rundt i disney universet, og selvom der manglede rigtig rigtig mange sange, syntes jeg de formåede at få de fleste store klassikere med. Sangerne var enormt dygtige, og jeg elskede personligt at man kunne sidde og følge med i den tilhørende film på en storskærm. Overraskelsen for mig ved denne koncert, var nok da Maria Lucia sang titelsangen til den nye ‘Frozen’. Jeg har ikke set filmen endnu, men hold fast den sang var bare god og virkelig godt sunget! Andre derude der har været inde og se DR’s nytårskoncert?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

 1. Det lyder ganske fantastisk – bor dog i Aalborg, så det er ikke lige sådan at stikke forbi. Men gid jeg kunne. Snupper Den lille havfrue koncerten derovre til sommer (:

  – Anne

  • M. Vinter Reply

   Åhh det var da ærgerligt – ved ikke om de har været der? 😀
   Ihh den tror jeg også bliver helt fantastisk – overvejer det virkelig også meget, men syntes godt nok der er lang tid til 😉
   Tak for kommentaren søde Anne 😀

 2. Jeg var der også i går aftes, og jeg er stadig helt blæst bagover af begejstring! Nøj, hvor var det godt!

  • M. Vinter Reply

   Det så jeg faktisk godt på Insta 😀 Jaa helt enig – virkelig en god oplevelse!

Write A Comment