Som jeg reklamerede lidt for på Facebook i går, har der de sidste to dage været et kunst og designmarked ved navn Edition i Århus, og selvfølgelig var jeg lige en tur forbi og kigge nærmere på det i dag. Edition blev holdt i FO-byen lige overfor Ridehuset, og det kostede en flad 20’er at komme indenfor og kigge.

Selvom jeg ikke har det store rådighedsbeløb fortiden, syntes jeg det var utrolig spændende og ikke mindst inspirerende, at se hvad de dygtige kunstnere, illustratorer, keramikere, butiksejere, kunststuderende, grafikere osv. havde lavet af lækkerier til hjemmet. Der var SÅ mange flotte ting, og hvis økonomien havde set bedre ud, kunne jeg med lethed have købt det hele rub og stup!

Jeg syntes helt sikkert Edition var en dejlig oplevelse, og selvom jeg ikke fik nogle af de mange flotte ting hjem, er jeg spækket med inspiration, og kan ikke vente med at få tid til at være lidt kreativ her i påsken. Håber meget at Edition bliver gentaget til næste år!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

3 Comments

  1. Pingback: En weekend at se frem til… | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment