Herhjemme har vi en hylde til diverse glas og alkoholiske drikke, hvilket egentlig fungere glimrende. Dog er der er ved at være en smule pladsmangel efterhånden og hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg heller ikke de flotte glas og karafler, kommer helt til deres ret bag en glas låge.

Jeg kunne derfor, på sigt, godt tænke mig et helt barskab eller måske endda en barvogn. De kan nemlig være ret så flotte og så kunne jeg få plads til endnu flere flotte glas, karafler og flasker, end dem jeg har i forvejen!

barvogn barvogn2Jeg tog mig et kig på diverse boligsider for, at se om der var en barvogn der faldt i min smag, men blev hurtigt afklaret med, at det nok nærmere er i en retrobutik eller på et loppemarked, jeg skal finde min fremtidige vogn. Der findes en hulens masse flotte af slagsen, som i blandt andet kan se på billederne herover, men om de overhovedet er til, at finde bliver spændende, at se når den dag engang kommer.

Har i mon en barvogn derhjemme?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment