De er jo vildt populære, men jeg syntes også hurtigt de bliver lidt små kedelige og ensformige! Jeg har egentlig overvejet en billedvæg siden i sommers, hvor vi rykkede rundt i stuen. Det gav nemlig en næsten hel bar væg, som vil være perfekt til formålet. Problemet er bare at jeg ikke helt ved hvad det er jeg vil have, og derfor er den indtil nu, forblevet bar.

billedvæg1

I forrige weekend valgte vi dog at købe det først item til væggen – nemlig en kæmpe stor guldramme. Idéen er at der skal hænge et hoved med noget råvildt af en art, gerne med nogle store horn, men da de jo desværre koster lidt, tror jeg bare den skal hænge for sig selv og pynte indtil nu. Et andet element jeg godt kunne tænke mig er et gammelt bogstav, meget gerne med neon lys! Udover dette ved jeg ikke rigtig hvad der skal på væggen endnu, så det kan godt gå hen og blive et ret langt projekt!

billedvæg4

The Everygirl NYC Fizz 56 Apartment Shoot by Michelle Lange Photographer

billedvæg6

billedvæg5

Jeg har forsøgt at finde lidt inspiration, diverse steder på nettet og flere af dem er ret gennemførte og fede, men jeg er dog desværre stadigvæk ikke helt sikker på min egen. Det eneste jeg ved med sikkerhed, er at den gerne må være lidt anderledes og ikke kun bestå af billeder. Hvad syntes i om billedvægge? Og hvordan ville i selv lave en?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment