Vi har tit snakket om at et par drejesamler, kunne være super flotte som sengeborde herhjemme. Foruden at jeg synes de er enormt dekorative, så er de faktisk også ret praktiske i forhold til, at have to ekstra siddepladser når vi får gæster.

Vi har nemlig et barbord med fire stole, som spisebord og tit er det lige i underkanten når f.eks. familien er på besøg. Vi har haft et på klapstole stående, men de passer jo ikke rigtig i højden, men det ville et par drejesamler jo snildt kunne, fordi de kan justeres i højden.

drejeskammel1   drejeskammel6 drejeskammel4drejeskammel2 drejeskammel5 drejeskammel3  
Magis // Danform // Canett Furniture // Danform // Unoliving // Ellos Home
Jeg har fundet fem flotte eksemplarer frem, som jeg godt kan lide dem alle på hver deres måde. Som i nok har gættet, så er jeg mest til de lidt industrielle af slagsen med et sort metal stel og enten træ eller læder, som sæde. Det er dem, jeg tror vil passe allerbedst ind hjemme hos os!

Det er dog også muligt at få andre modeller, f.eks. udelukket lavet i træ eller metal. Disse udgaver har også sin charme, men jeg skulle have en i træ, så blev det nok en gammel og slidt en fra et loppemarked, da de lyse træsorter, der oftest bliver brugt til disse, ikke harmonere så godt med resten af vores interiør.

Er en drejeskammel noget i kunne finde på at have stående derhjemme?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment