LuckyBoySunday er sådan en lidt sjov størrelse og jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg egentlig skal synes om brandet. De har nogle virkelig skønne puder, men også nogle der måske er lidt for spøjse – i hvert fald til min smag.

En LuckyBoySunday pude man næsten ikke har kunnet undgå at lægge mærke til er den populære fancy fingers, men efterhånden er der også flere af deres mønstrede puder, der også har fået en del medvind med sig.

luckyboysundaypude3

Se de flotte LuckyBoySunday puder her

Helt overordnede set har LuckyBoySunday to kategorier af puder. De traditionelle firkantede eller runde puder med forskellige motiver og mønstre og de mere dukke- eller bamselignende puder, som man måske kan diskutere om egentlig er en pude, der alle går under betegnelsen Little Friends. Jeg er nok mest til de traditionelle puder og synes især serien Bobby har nogle utrolig flotte og farverige puder, man kun kan blive glad i låget af.

Jeg er personligt tilhænger af at de ikke er bange for at bruge farver – og endda også flere af dem på samme pude. Farverne er med til at gøre produkterne virkelig unikke og skille sig lidt ud fra mængden. En anden ting der gør at en LuckyBoySunday pude adskiller sig lidt fra andre er den lækre og bløde kvalitet, som er gennemgående for alle de skønne produkter fra det danske brand.

luckyboysundaypude1 luckyboysundaypude2

Bag LuckyBoySunday står de to designere Camilla Kørschen og Camilla Ebdrup og brandet har eksisteret siden 2007, hvor de valgte at udleve deres drømme. Det danske brand består næsten udelukkende af tekstilprodukter og foruden de lækre puder, fås også plaider og tæpper. Noget alle produkterne har tilfældes er, at de bliver lavet i Bolivia i det lækreste og bløde alpacauld af bolivianske kvinder, der ikke har så meget til dagen og vejen. Camilla og Camilla arbejder efter fairtrade princippet og sørger for, at alle de talentfulde bolivianerne der hjælper dem med fremstillingen af deres flotte produkter, får en fin løn for deres arbejde.

Det lidt pussige brandnavn LuckyBoySunday har også en historie. Navnet stammer nemlig fra et gammelt dansk ordsprog, som lyder noget i retningen af: ’ Hvis du er født på en søndag, så er du en heldig én!’

Hvad siger i til de lækre LuckyBoySunday produkter – er i også solgt!? Jeg skal i hvertfald have skrevet en LuckyBoySunday pude på min ønskeseddel!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment