Sommeren er ved at være forbi, og der går ikke så længe før det begynder at blive rigtig mørkt om aftenen. Herhjemme er vi allerede begyndt at tænde stearinlys igen, når vi skal hygge om aftenen – for stearinlys det tilføjer lige det ekstra, syntes i ikke også?

– Se et flot udvalg af Bloomingville fyrfadsstager lige her –

Jeg ejer faktisk ikke rigtig nogle fyrfadstager – og selvom jeg syntes det til tider kan være svært at indrette med, kunne jeg nu godt tænke mig en eller måske flere. Jeg har haft et godt øje til en Bloomingville fyrfadsstage har det sidste stykke tid og troede egentlig jeg havde bestemt mig for at det skulle være den, men så gjorde jeg den fejl at tage et kig på hele deres sortiment.

bloomingvillefyrfadsstage1 bloomingvillefyrfadsstag2 bloomingvillefyrfadsstag3 bloomingvillefyrfadsstag4
1 // 2 // 3 // 4
Og de har virkelig mange fine fyrfadsstager at vælge imellem. Jeg er ret vild med dip dye konceptet, og derfor fik jeg også ret hurtigt øje på det hvide og turkise sæt som i kan se herover. Jeg er dog lidt i tvivl om farven er lige mig og om jeg kan finde et sted i lejligheden hvor de to fyrfadsstager passer ind.

bloomingvillefyrfadsstag5 bloomingvillefyrfadsstag6 bloomingvillefyrfadsstag7 bloomingvillefyrfadsstag8

1 // 2 // 3 // 4

Den Bloomingville fyrfadsstage jeg først havde i kikkerten var den fine her i marmor, på grund af dens fine form. Men efter at have kigget lidt mere på den, tror jeg ikke rigtig det er mig alligevel. Hvis jeg ikke falder over andre flotte lysestager de næste par dage, tror jeg faktisk det ender med at blive de tre små hvide i riflet keramik der får en plads i mit hjem. Jeg syntes de er virkelig fine og enkle og giver en god mulighed for at man kan både kan bruge dem samlet eller hver for sig. Har i en favorit Bloomingville fyrfadsstage blandt disse – eller er det en helt anden slags fyrfadsstager der har fundet hjem til jer?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment