Jeg har længe syntes rigtig godt om de fine krenit skåle fra Normann Copenhagen, men jeg har desværre aldrig rigtig kunnet retfærdiggøre overfor mig selv, og for den sags skyld også min kæreste, at købe en af slagsen. Både fordi de er lidt pebret, i hvert fald i forhold til mit budget, men også fordi jeg aldrig rigtig har haft en plan for, hvad den skulle bruges til.

Selvfølgelig kan sådan en fin krenit skål bruges til en masse nyttige ting, men jeg ved desværre også bare at den nok kommer til at stå en hel del i skabet, hvis den ikke har ét bestemt formål, og det er den, efter min mening, simpelthen bare for pæn til.

Skål Ø25 // Skål Ø8,4
Efter at være faldet over de fine krenit skåle utallige gange i min surfen på diverse boligsider på nettet, er jeg nu ved at have en plan – for jeg må bare eje sådan en fin krenit skål. Den skal selvfølgelig bruges til frugtskål! Vi har nemlig altid vores frugt stående på sofabordet, og vores nuværende skål er en af de helt billige glasskåle fra Ikea, som jeg faktisk er ved at være godt træt af – så det er jo perfekt! Så er det bare at vælge hvilken farve og model det skal være – og det er nemmere sagt end gjort!

De flotte krenit skåle fra Normann Copenhagen kan nemlig fås i et utal af farver, og det værste af det hele er, at de alle er virkelig flotte! Jeg har ingen idé om hvilken farve jeg skal vælge, men vil gætte på at min kæreste syntes rigtig godt om både en turkis og rød. Har i en favorit blandt alle de flotte farver?

  
Skål Ø16 // Skål Ø12,5
Udover at skulle finde den helt rigtige farve, er der også størrelser at skulle tage stilling til. Man kan nemlig få en krenit skål i flere forskellige størrelser – fire forskellige for at være helt præcis. Jeg tænker lidt at købe enten den største eller den næststørste skål, for at der er plads til en masse frisk frugt. Og så måske faktisk også den mindste, sådan til nødder, vindruer og den slags. Jeg overvejer to både for at få et sæt, men også for at få lidt ekstra plads – og ja så nok allermest fordi jeg så kan vælge to farver, og ikke kun en! Udover en fin krenit skål, så så jeg også, faktisk ved lidt af et tilfælde, at det også er muligt at få et krenit fad fra Normann Copenhagen. Vidste i det?

Fad Ø16 // Fad Ø38
Der findes både et lille og et stort fad – og der er efter min mening lige så fine som skålene. Selvom krenit fadene de er skønne, tror jeg nu jeg er mest hooked på en krenit skål eller to – i hvert fald til at starte på. Der skal lige kigges lidt på kontoerne, men tror nu godt jeg kan finde gysser nok frem til en krenit skål. Er i også blevet lidt fristet?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment