Man kan virkelig ikke undgå de fine glasklokker, for de er jo bare alle steder. Selvom man ser dem både i butikker og i private hjem, så er de næsten aldrig ens, for alle har jo deres egen idé om, hvad der netop skal i deres glasklokke – og det er netop det der er så genialt efter min mening.

Jeg synes simpelthen de er noget så flotte og jeg har været på jagt efter en fin glasklokke på diverse loppemarkeder et godt stykke tid nu, dog desværre uden held. Jeg er nok nødt til at overgive mig og købe en fra ny, selvom jeg nu synes det er sjovest med noget gammelt og unikt!

 glasklokke3glasklokke1 glasklokke2

Ellos Home // House Doctor // House Doctor

Heldigvis findes der rigtig mange fine af slagsen fra diverse brands og jeg har lige disket frem med et par stykker her! Jeg kan personligt rigtig godt lide, at der er en lille bund af en slags under, men jeg ved dog ikke om jeg synes lige præcis den bund, der er under modeller fra Ellos Home, falder i min smag. Jeg er nok mere hooked på den enkelte fra House Doctor og så måske lave min egen udgave af en bund til den. På den måde bliver den også lidt unik!

glasklokke 4

glasklokke5

Som i nok allerede har set, findes der jo et væld af idéer til hvad man kan komme i den fine glasklokker og hvis man skulle være helt idéløs, så er Pinterest, som altid, et rigtig godt sted at finde inspiration. Jeg synes det ser hammer godt ud at komme noget grønt af en slags i sin glasklokke – hvad fortrækker i at pynte jeres glasklokke med?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment