Duge er jo både flotte og praktiske hvis man vil pynte, og passe lidt godt på sit spisebord når der er gæster, men for mit vedkomne er det ikke så nødvendigt. Jeg har nemlig et forholdsvist billigt bord, som er godt behandlet og derfor syntes jeg faktisk det er lidt ærgerligt, at dække det helt til. Ofte når jeg får gæster lader jeg det blot være som det er, men lidt pynt ville jo heller ikke skade – så derfor har jeg lidt overvejet, om jeg ikke skulle finde mig en bordløber.

– Se hele Ellos’ udvalg af bordløbere lige her –

Nogle flotte dækkeserviet kunne selvfølgelig også være en super fin løsning, men jeg syntes nemt de kan blive lidt for hverdagsagtige. Hvorimod en bordløber, efter min mening, passer lidt bedre ind, når man skal have gæster og gerne vil gøre lidt ekstra ud af borddækningen.

Noble Home // Unikko
Jeg tænkte faktisk dette ville blive vanskeligt for mig at finde en bordløber, som passede ind i min stil – da jeg forestillede mig at de fleste nok ville være lidt ovre i den romantiske stil. Men begge disse bordløbere syntes jeg er brand flotte! Bordløberen fra Noble Home faldt i min smag fordi den er så neutral, og nærmest ville gå i et med mit spisebord, men alligevel er den ikke helt ensfarvet. Bordløberen fra Unikko kan jeg lide af helt andre grunde – den falder nemlig en i øjnene, og gør virkelig opmærksom på sig selv. De to bordløbere er meget forskellige – men det skader jo heller ikke at have noget at skifte med vel?

  
Noble Home // Zalando Home // Aatto
Jeg har fundet et væld af bordløbere i min søgen på nettet, og selvfølgelig får i her et lille udvalg. Der er lidt for en hver pengepung, og jeg håber at have ramt så bredt, at der er nogle for en hver smag. Jeg er selv vild med den skønne bordløber fra Aatto, men desværre må jeg nok indse at den koster lidt mere, end hvad jeg har afsat af det månedlige budget, til ting til hjemmet. Man kan selvfølgelig krydse fingre for den kommer på udsalg en dag – for den ville virkelig passe godt på mit spisebord.

  
CALANDO // Noble Home // Scantex
Jeg kunne ikke lige stoppe – så i får lige lidt flere bordløbere at kigge på. Det er helt vildt så mange der findes – troede jeg virkelig ikke! Overvejer lidt at man også kan sy sig en bordløber selv, hvis man fandt noget fedt stof en dag, men indtil videre tror jeg, jeg vil bestille det fine fra CALANDO hjem, det er enkel, men stadig ikke for kedelig, og den vil passe godt ind i resten af min boligindretning. Jeg tror heller ikke jeg kan sy en bordløber så billigt selv – så skal jeg i hvert fald være utrolig heldig med at finde stof! Har i en favorit blandt disse?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment