Jeg har aldrig rigtig forstået hvorfor de meget karakteristiske og farvestrålende West Germany vaser, blev så populære omkring sidste sommer. Jeg kan såmænd godt se charmen i dem, men jeg tænkt aldrig at det var noget jeg selv skulle have stående i mit hjem, eller så i hvert fald kun en lille en af slagsen.

Min kæreste har egentlig haft nogenlunde samme holdning, men da vi så en stor flot udgave til bagagerumsmarked på Ingerslev for godt en måneds tid siden, så blev vi ret hurtige enige om, at den skulle med hjem!

West Germany vaseOg det kom den så, og vi har bestemt ikke fortrudt siden. Den fine West Germany vase står og pynter ved døren ud til terrassen. Vi har ikke rigtig fundet noget at komme i den, men den er egentlig så dekorativ i sig selv, at det ikke gør det store, men tænker på sigt, at der skal nok grene af den ene eller anden slags i.

Man ser af og til en West Germany vase på diverse markeder eller dba, men de er på inden måde lige så populære mere – måske er det derfor jeg lige pludselig er blevet hooked? Ej jeg tror kun det bliver til denne ene, men man kan jo selvfølgelig aldrig vide. Hvad med jer? Har i en West Germany vase eller to stående derhjemme?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

 1. Hejsa.

  Du tager fejl. De er stadig lige hotte. Jeg både samler, køber og sælger. Man opdager hele tiden noget nyt.

  Elsker koldkrigskeramik!

  Vasen du har der af Tundra-serien fra Scheurich.

  mvh

  Michael

  • M. Vinter Reply

   Tak for din kommentar Michael og information omkring min vase – altid rart at få fornyet sin viden.
   Jeg ser ikke denne type vaser i så høj grad mere blandt bloggere, instagrammere, i boligblade osv. som tidligere, men derfor kan de jo stadigvæk sagtens være populære 😀
   Lyder i hvert fald som en rigtig spændende hobby du har dig 😉
   Håber du får en dejlig mandag 😀

 2. Jeg har arvet en fuldstændig magen til fra mine forældre. Havde en lille samling på 3 i forvejen – dog i de mere traditionelle 70 farver. Det havde min far spottet, og kom med den fine blå vase til min fødselsdag. Den har fået en solitærplads – sjovt nok lige foran terrassedøren – p.t. med æblegrene i 😊

Write A Comment