Jeg har altid set en stjerne tattoo, som et no go, men forleden da jeg surfede rundt efter lidt tattoo inspiration, fandt jeg faktisk nogle ret fine af slagsen. Jeg syntes stadig en stjerne tattoo er lidt for main stream, men jeg er begyndt at se nye muligheder i motivet, og tror muligvis det kunne være ret fedt med en stjerne eller to, som f.eks. en del af et sleeve. Jeg har fundet lidt forskellige billeder frem, hvor stjerner fremgår på den ene eller anden både, og ved mange af dem syntes jeg faktisk det er ret cool! Hvad er jeres holdning til en stjerne tattoo?

stjerne tatovering på håndleddet

stjerne tattoo på albuen

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

 1. Jeg har det lidt delt med stjernetatoos. På den ene side synes jeg, at de er virkelig smukke (især hvis de er så enkle som den på billede 1). På den anden side så er de ved at være (som du selv siger det) main stream. Men jeg kan ret godt lide de ideer, du kommer med omkring dem 🙂

  • M. Vinter Reply

   Godt at høre at det ikke kune er mig der har lidt blandede følelser med dem 😉
   Syntes godt om idéen ja, men ved dog ikke rigtig om det nogensinde bliver en realitet 😀
   Ha’ en djelig påske Xenia 🙂

Write A Comment