Som jeg nævnte i et indlæg for noget tid siden, er jeg i gang med et lille projekt i vores walk in slash kontor, som jeg lovede at dele med jer, så snart jeg kom lidt længere i processen. Og det er så sket nu, for jeg har nemlig været ude og investere lidt!

Jeg har købt mig et par rigtig fede fotolamper, og et rullegardin. Og så kan i jo nok godt gætte hvad jeg har gang i! Jeg vil nemlig forsøge at lave mig mit eget lille hjemmebygget fotostudie. Det bliver ikke vildt og fancy, og har heller ikke kostede det vilde, men jeg er sikker på det nok skal blive vildt fedt! Når handymanden kommer hjem fra arbejde, håber jeg vi får tid til at sætte det hele op, så jeg snart kan komme i gang med at skyde nogle lækre billeder. Jeg skal nok vise jer resultatet her på bloggen, når det hele spiller. Hvad syntes i om mit lille projekt?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment