Der er ikke så længe til jul, og selvom jeg virkelig prøver ikke at blive alt for meget i julehumør endnu, så er det simpelthen SÅ svært med alt det flotte julepynt, der dukker frem alle steder. Jeg er virkelig imponeret over udvalget i år og jeg kunne snildt købe mig fattig!

En af de ting jeg først lagde mærke til i år, var et flot Ferm Living juletræstæppe. Normalt ville jeg aldrig have lagt mærke til sådan et produkt, men da vi kæreste og jeg har besluttet os for at vi skal ud og fælde vores eget juletræ den 1. December, så bliver sådan et fint juletræstæppe jo lige pludselig meget aktuelt.

Ferm Living juletræstæppe1 Ferm Living juletræstæppe4
Ferm Living juletræstæppe2 Ferm Living juletræstæppe3

Octagon // Harlequin // Splash // Star

Der er nok andre af de store brands der har lignende juletræstæpper, men jeg har faktisk slet ikke kigget, for så snart jeg så det første Ferm Living juletræstæppe, var jeg solgt! Jeg ved ikke endnu om jeg kan finde pengene til sådan et fint tæppe, men heldigvis er de ikke så dyre.

Jeg har kunnet finde frem til seks forskellige Ferm Living juletræstæpper, men jeg har dog valgt kun at vise fire af dem, da de to sidst blot er en grå udgave af henholdsvis Splash og Octagon. Jeg syntes alle de fire Ferm Living juletræstæpper er super fine, men min klare favorit er uden tvivl Splash. Det er nok det mindst julet af dem alle, men det er bare lige mig og jeg tror det vil se hammer godt ud med et lille grønt træ på. Jeg er dog lidt i tvivl om Ferm Living juletræstæpperne bliver en smule for store til vores lille træ, for de måler alligevel 120 cm i diameter – men så må jeg bare be’ kæresten om at fælde et større juletræ! Hvilket juletræstæppe har i hjemme hos jer?

Et andet problem er at vi heller ikke rigtig har noget julepynt, at komme på vores juletræ. Vi regner godt nok ikke med at det skal være særlig stort, men det er nu lidt sjovere hvis vi kan få noget fint pynt på det. Har i nogle gode idé til noget juletræspynt, der ikke bliver alt for overvældende til sådan et lille træ?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment