Tapet er en fantastisk opfindelse – og især dem med lidt farve og mønster er jeg stor fan af. Jeg er selv brand ærgerlig over at jeg bor til leje, hvilket desværre jo resultere i at jeg ikke lige kan sætte et eller andet fiks tapet op, men en dag bliver det forhåbentligt en mulighed.

 – Se hele Ferm Living tapet kollektionen lige her –

Når jeg en dag skifter fra lejer til ejer, er tapet en af de første punkter på listen over boligindretningen, og Ferm Living tapet, kunne helt bestemt være en mulighed!

Half Moon // Marble // Grid
Jeg syntes Ferm Living laver nogle skønne ting til hjemmet, og et af deres tapeter ville jeg bestemt gerne have hængende. Syntes i ikke også de er flotte? Jeg har hele tiden tænkt at jeg skulle have et fotografisk tapet – så min væg enten forestillede en stor bro eller noget skønt natur, og selvom jeg stadig rigtig godt kan li’ den idé, er jeg begyndt at bevæge mig i en lidt mere afdæmpet retning. Jeg syntes tapetet fra Ferm Living er super flot, netop fordi det er så enkelt – det kan nemlig, efter min mening, hurtig blive lidt overdrevet med en helt tapetseret væg.

 Harlequin // Half Moon // Remix
Jeg er ikke helt sikker på hvilket Ferm Living tapet jeg syntes bedst om endnu, men både Grid og Remix ligger i hvert fald højt på listen. De er meget forskellige, og jeg har svært ved at forstille mig nogen af dem på en hel væg, men jeg tror nu bare det er noget man skal kaste sig ud i! Har i et favorit Ferm Living tapet? 

 
 Ugle // In The Rain // Dotty
Ferm Living har også en børnekollektion af deres tapeter, som jeg ikke lige kunne dy mig for at vise lidt fra. De er nemlig super skønne! Jeg er især helt vild med den med de gule træer, og ville elske at indrette et børneværelse med netop det Ferm Living Tapet. Der findes både flere forskellige farver og mønstre fra begge kollektioner lige her.

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment