Jubii – efterårets Finderskeepers, som også var det første i Århus nogensinde, var sådan en kæmpe succes, at det vender tilbage i denne weekend i en x-mas udgave! Jeg var så brand ærgerlig over at sidde i Malaysia sidst, så derfor var der ingen tvivl om at jeg skulle med denne gang – og billetterne er også allerede købt. Planerne er at mig og kæresten kigger forbi søndag engang – ses vi?


Der var så utrolig mange der snakkede godt om Finderskeepers sidst, så mine forventninger er skruet helt i top! Jeg har egentlig ikke noget specielt jeg går efter, men hvis jeg kunne finde lidt lækre ting til den nye lejlighed, kunne det godt være de fandt vejen med mig hjem. Har i gjort jer nogen tanker om hvad der skal købes til Finderskeepers X-mas?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment