Så er det igen blevet tid til at dele lidt lækre tattoos med jer. Jeg går virkelig og drømmer en dag om at få et lignende analog spejlrefleks på armen, ligesom den første pige her, men syntes også den begynder at blive lidt mainstream, så måske skulle man finde en anden placering – nogle idéer? Det er simpelthen så svært med de tattoos, for jeg vil gerne have dem alle sammen! Men for det første er det jo ikke ligefrem gratis og for det andet kan man jo heller ikke sige at det er just smertefrit. Åhh altså! Går i med nogle nye tattoo idéer i ærmerne?

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

 1. Jeg skal til NY i sommerferien, hvor jeg skal have lavet min første tattoo – et anker i nakken, som symboliserer mit forhold til min elskede farfar, og det betyder også håb. Samt det, så synes jeg også bare, at det er flot.

  Jeg skal også have en tattoo med min bedste veninde på et tidspunkt – vi har kendt hinanden siden vi var 3 år, så det er godt og vel 14-15 år siden. Hun har sagt, at hun muligvis gerne vil, men det kommer an på hvad det er (hun er ikke så glad for tattoos, og jeg accepterer selvfølgelig, hvis hun ikke vil). Da pile symboliserer venskab, har jeg tænk på en pil ved håndledet (har designet den, og hun må selvfølgelig selv vælge, hvor hun vil have sin).

  Det er så dem jeg har planlagt, men jeg skal også have noget som symboliserer mine forældre (mistede min far, da jeg var 12 år), hvad og hvor det skal være, ved jeg ikke endnu.

  Held og lykke med at finde ud af, hvad du selv skal have! Jeg synes at du skal have kameraet, hvis du gerne vil. Fuck om det er blevet en smule mainstream, du fik ideen inden det blev det!

  • M. Vinter Reply

   Mange tak for din lange kommentar – virkelig skønt du har lyst til at dele dine fantastiske ideer med mig. Kan især rigtig godt lide ideen med pile – håber din veninde er med på den 😉 du må ha en super god tur til NY, glæder mig virkelig meget til at se billeder 😀 god weekend!

Write A Comment