Jeg er den heldige ejer af den flotteste gamle retro brødkasse, jeg har fundet på Århus kræmmermarked sidste sommer. Selvom den stort set aldrig bliver brugt til brød, så er den uundværlig i vore lille køkken – den er nemlig fyldt med alverdens ting, der ikke lige passer ind andre steder.

Det var lidt af et tilfælde jeg så brødkassen til markedet, for det er ikke noget jeg normalt ville kigge efter, men brødkasser er faktisk ret så praktiske, og i dag ville jeg aldrig kunne en. Jeg købte min for sølle 40 kr., hvilket virkelig var et scoop! Siden har jeg set flere ganske flotte brødkasser på diverse loppemarkeder – dog har de været en smule dyrere end mit røverkøb!

brødkasser5 brødkasser10 brødkasser7brødkasser6
PLINT // RIG-TIG // Alessi // Fenomen
Alle kan jo ikke være lige så brand heldige som mig, og derfor har jeg kigget lidt efter hvad  der egentlig findes af brødkasser på nettet, og faktisk fundet et ganske fint udvalg hvis jeg skal sige det selv. Min egen brødkasse er orange med tre hvide prikker, og selve modellen minder meget om den fra PLINT. Jeg syntes den er super praktisk fordi det er muligt at stille nogle få små ting ovenpå den også – hvilket virkelig er et plus når man har så lille et køkken som vi har.

brødkasser4brødkasser9 brødkasser8brødkasser1
brødkasser3brødkasser2  
Wesco // Koziol // Trip Trap
Fenomen // VIPP // Fenomen
Hvis jeg selv skulle købe en brødkasse, ville jeg havde svært ved at vælge, men jeg syntes dog den gule fra Wesco er ret så fed! Jeg kan godt lide at brødkasser er farvestrålende og gør lidt opmærksomme på sig selv, og derfor har jeg også valgt en del af dem her. Selvfølgelig er det også muligt at få en mere neutral brødkasse, hvis det er det man foretrækker. Jeg syntes personligt et træbrødkassen fra Trip Trap er flot og tidsløs – og jeg er sikker på at det er en brødkasse man vil blive glad for i rigtig mange år! Har i en favorit – eller er de der brødkasser slet ikke noget for jer?

– Indeholder affiliate links –
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Min favorit er nok enten RIG-TIG eller Legnoart-brødkassen. Vi har desværre ikke rigtig plads til en brødkasse, her i huset er min Senseo Twist laaaaangt vigtigere 😉

    • M. Vinter Reply

      De er også rigtig flotte 🙂 Hehe – det kan jeg godt forstå, så må man jo prioiterer. Jeg håber- meget at kunne få plads til både brødkasse og min lille Dolce Gusto i det lille køkken.
      Rigtig dejligt at høre fra dig igen – tak for de mange kommentarer 😀

Write A Comment