Det er ved at være et godt stykke tid siden at der var Ferm Living lagersalg nede på Godsbanen i Århus, men jeg fik aldrig vist jer mine køb. Jeg tog derned med en veninde og var ved første øjekast ved at opgive at igen, på grund af den meget lange kø.

Det gik dog heldigvis ret hurtigt og da vi kom indenfor var der heldigvis stadigvæk en masse lækre ting til salg. Jeg havde ikke gjort mig nogle forhåbninger om hvad der ville være til lagersalget, men der var heldigvis rigtig mange flot ting, jeg gerne ville have med hjem.

Fermlivinglagersalg2

Det blev blandt andet til denne fine hængende potteskjuler! Det var en af de ting jeg virkelig håbede ville være der, men ret hurtigt opgav håbet om igen for jeg kunne kun se skiltet, men ingen skjulere. I et afsides hjørne var der dog nogen, der havde efterladt, lige den model jeg gerne ville have, så jeg klappede i mine små hænder! Jeg nåede at finde en ret fin plante til den inden vi smuttede øst på, men jeg skal på jagt efter en ny når jeg kommer hjem, for den var virkelig svær at holde!

Fermlivinglagersalg1

Lysestagerne her var jeg meget i tvivl om, men det grønne marmor er bare for flot og så kostede de ikke det vilde! Det viste sig at min kæreste synes de var virkelig fede og de fik hurtig en plads ved siden af pladespilleren.

Fermlivinglagersalg

Den sidste ting jeg fik købt med hjem var et nyt gulvtæppe til under vores sofabord/kiste. Jeg er vild med vores mørkerøde kelimtæppe, men havde også brug for at kigge på noget nyt og gerne lidt lysere! Synes Ferm Living tæppet passer super godt ind og selvom det var et lidt dyrere køb, så er jeg nu glad for at det kom med hjem.

Var i forbi lagersalget og gøre nogle gode køb?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Lækkert, men desværre får jeg ikke mulighed for at komme, da jeg befinder mig i Sydøstasien i hele 2016 😀
      Men fedt hvis det bliver ved med at blive afholdt!

Write A Comment