Det er jo december og i denne tid er der jo flotte lyskæder alle steder, men de fleste bliver også pillet ned igen så snart julen er forbi. Jeg synes lyskæder er brand hyggelige og at det er lidt en skam at de kun er oppe denne ene gang om året!

Heldigvis findes der rigtig mange flotte måder at dekorer med de flotte lyskæder resten af året også, uden at det bliver julet! Jeg har selv haft en lyskæde i en glasbowle engang, men der kom den bare ikke rigtig til sin ret. Tror jeg vil eksperimentere lidt med lyskæder igen en dag – for det kan virkelig se fedt ud!

Flotte lyskæder1 Flotte lyskæder2Og så selvfølgelig lige et par eksempler på hvor fedt det kan se ud! Jeg fandt ikke nogle eksempler på, nogen der havde brugt lyskæder som dekoration på badeværelset, men det tror jeg kunne se rigtig godt ud på vores! Er projekt jeg kan skrive på listen. Har i nogen flotte lyskæder derhjemme?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment