Jeg elsker pyntepuder og jeg ville ønske jeg havde råd til at skifte ud fra tid til anden, men det er desværre ikke lige det jeg prioriterer højest! Der er flere af de kendte brands som f.eks. House Doctor, Ferm Living og selvfølgelig By Nord der laver nogle virkelig fine af slagsen, men her fornyeligt faldt jeg også over nogle flotte Oyoy puder.

Som udgangspunkt er de måske ikke lige min stil fordi de er så simple og jeg er mere til farver og spræl. Men netop fordi de er simple syntes jeg de er helt perfekte til at kombinere med andre pyntepuder. For jeg vil selvfølgelig helst have nogle hvor der er lidt mere gang i farverne eller mønstret, men det kan også hurtigt blive for meget hvis alle ens puder ser sådan ud – nogle enkle indimellem tror jeg ikke vil gøre nogen skade til!

oyoypuder3 oyoypuder1 oyoypuder6 oyoypuder4 oyoypuder2 oyoypuder5
Zuni // Dream Dot // Dotti // Dotti // Fluffy // Dotti
Der findes flere Oyoy puder end jeg lige først regnede med, og i kan se hele udvalget lige her. Jeg har nemlig, som i kan se kun taget et par stykker med, af dem jeg syntes er rigtig fine og enkle. Elsker de afdæmpede farver der er valgt til disse puder og designsene får mig til at tænke på en lang række Ferm Living puder. Tror det ville se rigtig godt ud at blande en masse puder fra de to mærker og så evt. med en enkelt eller to fra House Doctor med rigtig knald på farverne!

Hvilke pyntepuder har i hjemme hos jer? Jeg har pt. nogle gamle og ret slidte jeg har fået af min mor da hun købte HAY puder til deres sofa. I starten kunne jeg faktisk ganske godt li’ dem selvom de ikke rigtig er noget mærke, men nu er de altså ved at have opbrugt deres levetid. Udover nye puder til vores sofa, kunne det også være lækkert med et par stykker til at pynte på sengen, så den tager sig rigtig godt ud når man f.eks. har gæster. Normalt er jeg nemlig ikke så god til at få redt sengen, men hvis der kommer gæster ligger den altid snor lige!

Er rigtig glad for jeg lige fik set de fine Oyoy puder, og bliver vist nødt til at holde lidt øje med det mærke generelt, for de laver virkelig nogle enkle og smagfulde designs. Hvad syntes i om de fine Oyoy puder?

Har i svært ved at vælge de helt rigtige puder til jeres sofa – så kig med her og bliv lidt klogere på netop dette!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment