Vi forsætter med farverne og i dag er det den grønne der står for skud! Der findes mange flotte plante tattoos, som har fået denne skønne farve og jeg tror en sart og lidt støvet grøn, er et godt bud på, en farve jeg godt kunne finde på, at få foreviget på kroppen en dag.

Især Kirsten Holliday og Alice Carrier, som jeg tidligere har skrevet om forstår virkelig at mestre denne farve i deres flotte motiver!

fredagsink80.3 fredagsink80.1 fredagsink80.4 fredagsink80.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment