Jeg har savlet over de glas, fra første gang jeg så dem og viste, de bare skulle med hjem på et eller andet tidspunkt! I sidste uge kunne jeg så ikke vente mere og købte derfor fire Frederik Bagger glas af den lave model med hjem, og for at det ikke skal være løgn, så var det faktisk ikke engang til mig selv!

Min kæreste havde nemlig fødselsdag i fredags, og selvom vi havde aftalt ikke at give hinanden gaver i år, så kunne jeg ikke helt lade være alligevel! At gaven så er noget, jeg også selv får lov at bruge i ny og næ – jaaa det skal jeg nok lade være med, at brokke mig over!

fredrikbaggerglas

Frederik Bagger glas

Han har længe snakket om et par krystal glas i den størrelse, ville være rigtig flot her hjem til og han blev derfor rigtig glad for gaven! De fine nye Frederik Bagger glas blev derfor også straks taget i brug og selvom de måske ikke lige er det oplagte valg til mojitos, så var det nu lige engang det, vi havde lyst til, og det fungerede også upåklageligt! Hvis det skulle være helt rigtigt, så ville de høje af slagsen nok fungerer meget bedre til det formål, så mon ikke han også bliver nødt til at ønske os dem snart – jeg har i hvert fald ikke nogen indvendinger!

fredrikbaggerglas1Tre af glassene har fået plads inde på en hylde i vores vitrineskab, sammen med alle de andre glas og flasker, men det sidste har fået en hel speciel plads. Vi har nemlig fået lavet os et lille hyggehjørne i soveværelset med en lækker lænestol og et simpelt lille bord til (som i nok snart skal få at se), og her står glasset sammen med den flotteste krystal karaffel, vi var så heldige at finde til en fornuftig pris nede på Tangkrogen i Kristi Himmelfartsferien. Er det kun mig der er skudt i de fine Frederik Bagger glas? Eller kunne i også godt overtales til at få nogle stykker hjem på hylden?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment