Det er ikke nogen nyhed, at gamle ølkasser er super fine og jeg har også selv tre stående herhjemme. Priserne på dem er desværre tårnhøje, men man kan stadigvæk godt være heldig at finde dem til menneskelige priser, hvis man ellers har mod på, at søge lidt rundt på nettet.

Jeg er så heldig, at have fået to af mine ølkasser forærende og har kun givet 100 kr. for den sidste. De er stort set identiske, de er nemlig alle grønne Tuborg kasser. Det er faktisk lidt af et tilfælde, bortset fra den jeg selv har købt selvfølgelig, men jeg er pænt glad for Tuborg, så det gør mig bestemt ikke noget.

gamleølkasser

På grund af den praktiske størrelse kan de gamle ølkasser bruges til en masse forskelligt og mine har også haft en del funktioner, siden jeg fik den første for godt 8 år siden. Som i kan se her bliver den ene af dem i øjeblikket brugt til puderne fra vores terrasse, som desværre ikke bliver benyttet så meget her i vinterhalvåret. Der er også rigtig mange der vælger at bruge de fine gamle ølkasser, til boghylder, natborde eller skoreoler. Som i måske ved, så er der mange der vælger at male de gamle kasser! Jeg syntes det er brand ærgerligt og kunne aldrig finde på at male nogle af mine. Har i nogle gamle ølkasser der hjemme?

Der findes jo en del forskellige mærker og de er næsten alle sammen den samme størrelse, dog er der enkelte der er lidt mindre. De mest populære ølmærker var også dengang Tuborg og Carlsberg, så derfor er det selvfølgelig også de ølkasser der er findes flest af, men det er også muligt at finde bl.a. Thor og Ceres ølkasser. Hvis i smutter forbi DBA kan i nemt finde et stort udvalg, af de fine gamle ølkasser.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment