Inden jeg tog fra Danmark tilbage i december, gik jeg i gang med et lidt spontant projekt! Jeg havde længe syntes, at der skulle ske et eller andet i vores soveværelse og at en sengegavl ville se virkelig fedt ud. Det endte dog med, at blive lidt for tidskrævende oveni bacheloren, pakning og afsked med venner og familie. Derfor endte jeg i stedet for med at svinge malerpenslen lidt.

I stuen har vi en fin grå væk malet med kalkmaling og netop kalkmaling havde jeg lidt af tilbage i gemmerne. En flot turkis farve som jeg var sikker på kunne pifte soveværelset op. Desværre havde jeg bare ikke til en hel væg og derfor endte jeg med, at prøve kræfter kun med en halv. Den ene af væggene er nemlig skrående halvvejs og lige til det stykke krydsede jeg fingre for, at malingen vil nå til.

blå-kalkmaling-3 blå-kalkmaling-4I forhold til mit sidste maler projekt prøvede jeg denne gang kræfter med både med vand, blanding af farver og afslutningsvist voks. Jeg havde mod på at eksperimentere lidt – for herre gud man kan jo altid male det over igen hvis det ikke spiller. Resultatet som i kan se, blev ret farvestrålende og efterfølgende, er jeg også blevet i tvivl om, om der er lidt for meget knald på, lige til soveværelset. Malingen rakte, men det var også kun lige og jeg kan ikke helt forlige mig med, at det kun er noget af muren, der er malet. Det ser i mine øjne lidt ufærdigt ud!

Jeg ved ikke helt hvad der skal ske med væggen, når jeg kommer hjem igen i det nye år, men et eller andet skal der vist ske. Man kan ikke lade være med at gå og ligge en masse planer og drømme sig lidt væk, men nu må vi se, hvad der bliver tid og penge til!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment