Jeg støder af og til på billeder fra folk, der har været vanvittig kreative med deres gamle fjernsyn og jeg tænkte, at tiden var inde til at lave et lille indlæg om det. For selvom jeg ikke lige har planer om at hoppe ud i sådan en DIY selv, så synes jeg, at nogle af idéerne er virkelig fine og de fortjener, at blive delt en masse!

Jeg har selv et flot gammelt B&O fjernsyn stående i stuen. Det fungerer upåklageligt og skal på ingen måde skilles af, men et gammel s/h fjernsyn kan snildt blive stående et par år endnu, hvis man har mod på, at om rokere lidt i det og lade fantasien få frit løb.

gammelt fjernsynMan kunne f.eks. give et gammelt fjernsyn nyt liv ved at forandre det til et akvarium. Fremgangsmåden er egentligt meget ligetil, for når man først har fjernet indmaden fra det gamle liv, kan et akvarium fint passe ned i hulrummet. Jeg synes, det er en virkelig hyggelig måde at have et akvarium på, som skiller sig lidt ud fra mængden.

gamletv3En anden mulighed, som jeg absolut synes godt om, er at bruge et gammelt tv som barskab! Nu er jeg i forvejen ret stor tilhænger af barskabe, borde, hylder eller andet man samler sin alkohol på, så at forvandle et gammelt fjernsyn til et barskab, er i min verden bare for fedt!

gamletv1At benytte en gammelt tv til diverse opbevaring giver jo også rigtig god mening. Om det er så er som skohylde, bogreol eller noget helt tredje, ja det kan jo fint være op til en selv.

Der findes sikkert mange andre sjove påfund, til hvad man kan gøre med de hyggelige gamle fjernsyn, hvis man ikke bare har lyst til at have dem stående til pynt – det er bare med at få den helt rigtige idé

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment