Ja det er jo på ingen måde nogen nyhed med grøn marmor, men jeg er altså stadigvæk helt skudt i det! Jeg ejer faktisk kun selv en enkelt ting i den grønne marmor, nemlig denne fine brevpresser, men jeg vil rigtig gerne have meget mere!

Hvid marmor har aldrig rigtig sagt mig noget og derfor var jeg også lidt skeptisk, da jeg så det grønne udgave for første gang, men det vandt ret hurtigt indpas! Jeg synes især materialet fungere rigtig godt sammen med mørkt træ.

grøn marmor3 grøn marmor1 grøn marmor2

I stedet for en masse produkter har jeg fundet lidt flotte billeder, der næsten ikke kan andet end at overbevise en om, at grøn marmor er for lækkert! Hvis i ikke allerede har fyldt hjemmet op med det flotte materiale, så forhandles der blandt andet lidt af hvert lige her og størstedelen af det stammer fra mærket Nordstjerne, der virkelig formår at benytte sig af skønne materialer.

Hvad siger i forresten til badekaret i grøn marmor? Ja, jeg er solgt!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment