Jeg er vild med anderledes og vovede prints især til møbler – det er så fedt når nogen tør at skille sig lidt ud! Derfor blev jeg også forelsket i det flotte printede stof til Gubi Beetle loungestolene, ved første øjekast. Gubi er et mærke jeg synes laver nogle rigtig smukke designs, men det er langt fra alt i deres kollektion der lige falder i min smag! Men denne gang her de ramt helt plet.

gubi-beetle gubi-beetle-1

Find den flotte Gubi Beetle loungestol her

Stolen i sig selv er både maskulin, elegant og klassiske og med især med det fikse palmestof i turkis og grøn, gør det den til en af de flotteste stole, jeg længe har set. Beetle stolene findes både i en lounge- og spise udgave og er begge designet af den italienske og danske duo GamFratesi. Stolene er lavet efter traditionelt dansk håndværk og italiensk intellektualitet. GamFratesi eller Stine Gam og Enrico Fratesi, som designerne bag hedder, har et ønske om at skabe møbler der illustrerer processen og de teknikker, der har været med til at skabe dem. Deres formgivning bevæger sig på en tynd linje mellem harmoni og disharmoni.

gubi-beetle-2

Kilde: Gubi

Jeg synes de er kommet rigtig godt i hus med både lounge og spisebords stolene og jeg håber en dag, at kunne gøre den skønne Gubi Beetle loungestol min. Og selvfølgelig skal det være en af dem i spraglet stof – alt andet er da for kedeligt!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment