Jeg har op til flere gange fået anbefalet Haute Friture i Århus, af både venner og bekendte, men jeg har ikke før nu, været forbi denne spændende grillbar i det fantastiske Latiner Kvarter! Det var faktisk lidt af et tilfælde, at min frokost forleden blev indtaget på fortovet i dejligt solskinsvejr på Haute Friture, for min normale sushi pusher holdte nemlig sommerferielukket (typisk!). Og selvom jeg virkelig virkelig havde lyst til sushi, var Haute Friture heldigvis en rigtig god erstatning.

hautefriture2

Selvom jeg måske skulle have valgt mig en gang fritter og en grill kylling, når jeg nu endelig var kommet forbi denne anderledes grillbar, så var hverken pladsen i maven eller tiden til sådan et kæmpe måltid – og derfor endte jeg ud med en hot steak sandwich.

hautefriture1

Og jeg fortryder bestemt ikke mit valg – for den var bare super lækker. Det er ikke så tit jeg får sandwich, og når jeg gør, syntes jeg desværre ofte jeg bliver skuffet – enten er der ikke nok fyld i, brødet er for tørt eller ja noget helt tredje (vanskelig hvem…? Mig!?). Men denne her sandwich den var lige i skabet, og især kødet var virkelig saftigt og mørt. Jeg kunne bestemt finde på at slå min vej forbi Haute Friture i Århus til en hurtig frokost, efter sådan en fætter her, igen en dag. Eller evt. nogle af deres andre, sikkert ligeså lækre retter – tror det vil være helt perfekt til at kurere mine tømmermænd med weekend!

Prisen var overkommende, men selvfølgelig heller ikke i den helt billige ende – men hvor er den også det i Latiner Kvarteret, eller resten af Århus for den sags skyld! Har i besøgt Haute Friture i Århus? Ellers så skynd jer at daffe derned – det er rigtig fedtet og lækkert!

Pssst.. Haute Friture har hver dag en ny dagens ret – følg deres Facebook og bliv fristet!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment