I stedet for at investere i en ny sofa, da jeg måske syntes det er lige i overkanten, sådan rent økonomisk for tiden, har jeg overvejet at en puf måske var et rigtig fint alternativ. Jeg har nemlig altid været vild med sofaer med chaiselong, så man rigtig kan få fødderne op efter en hård dag.

Jeg faldt den anden dag over den flotteste HAY puf, og selvom den ikke just er i den billige ende af skalaen, så er den simpelthen noget så flot og praktisk.

Find den flotte HAY puf lige her

Syntes i ikke HAY puffen er fed? Den kan fås i to forskellige størrelser, og ville være en perfekt lille accessories til min noget slidte sofa. Selvom jeg på sigt gerne vil investere i en ny sofa, ville den flotte HAY puf også sagtens kunne bruges der – så jeg ser ikke rigtig nogen grund til hvorfor jeg ikke skule slå til, men måske min kæreste er af en anden mening – hehe!

Der findes selvfølgelig andre og billigere alternativer til en puf, men jeg har endnu ikke set en, jeg syntes så godt om som den fra HAY. Jeg elsker den er så farverig og lidt i den marokkanske stil – alle andre puffer, som jeg i hvert fald, som jeg har stødt på, har bare været kedelige og ensfarvet! HAY puffen er håndsyet af ægte vintage sari-stof, og hver enkelt har sit eget mønster, som man ikke ved hvordan er før den kommer ind af døren – er det ikke genialt? Jeg ville i hvert fald elske at have sådan en fin og unik HAY puf!

– Indeholder affiliate link – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment