Jeg fandt de fine HAY tændstikker, fordi jeg var ved at være godt og grundigt træt af at se på de billige lightere fra Netto, for lige meget hvad man gør så er og bliver de bare ikke pæne.

Man kan selvfølgelig pakke lightere og tændstikker væk i en skuffe, men jeg synes egentlig godt om, at have dem liggende fremme og med tændstikkerne fra HAY, vil alt andet også være synd.

haytændstikker1 haytændstikker2

Se de flotte HAY tændstikker her

Som i kan se på billedet herover findes der syv forskellige udgaver af de fine HAY tændstikker, så man kan mikse og matche, helt som man skulle have lyst. De har alle forskellige farver og størrelser, men også mønstret varierer fra æske til æske – jeg er helt vild med det flotte design. Jeg tror personligt jeg hælder mest til at vælge den turkis æske, men på den anden side er den lille buttet i lysegrå også ret fin. De har bestemt ikke gjort det nemt for os at vælge – hvilket jo nok også er meningen!

Priserne er ligesom ved de fleste andre produkter fra HAY rigtig rimelige. De ligger til mellem 19 og 29 kr. for en æske – hvilket jo ikke er en hel bondegård! Jeg har ikke selv erhvervet mig en æske HAY tændstikker, men næste gang jeg skal have lidt lækkert til hjemmet ryger de helt sikkert med på bestillingen! Hvad synes i om tændstikkerne?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment