Jeg har forelsket mig i noget så fjollet som en bænk – og selvfølgelig er det er House Doctor bænk, hvad ellers! Fascinationen for dette fine møbel kommer nok af at det minder lidt om en helt bestemt daybed, som jeg har set hos en bekendt – og den kan jeg bare ikke stoppe med at tænke på. Daybeds er virkelig fine, men en smule upraktiske når man ikke har så meget plads, men bænke derimod giver jo rigtig god mening, fordi det skaber nogle ekstra siddepladser.

House Doctor Bænk

Find den fine House Doctor bænk lige her

Jeg prøver virkelig at overbevise mig selv om at det er en god idé med sådan en House Doctor bænk, det kan i godt høre ikke!? Vi har på ingen måde plads til denne fine bænk eller noget lignende herhjemme, men det er jo heldigvis ikke ulovligt at drømme lidt. Engang i fremtiden, kunne det være virkelig lækkert med sådan et smukt stykke møbel i hjemmet – er i ikke enige? House Doctor bænken er lavet i det fineste stribet stof og udstyret med flotte teaktræsben – begge dele gør den virkelig tidløs! Jeg bliver aldrig den helt store teaktræshaj, der jagter gamle teaktræsmøbler på diverse loppemarkeder, men ben på diverse møbler og små borde, syntes jeg kan være virkelig fint.

– Indeholder affiliate links –

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment