Jul jul jul – ja jeg glæder mig og kan altså ikke rigtig lade være med at kigge på julepynt, selvom vi slet ikke er nået til december måned endnu. Jeg må også indrømme, at jeg allerede har været ude og hænge en lyskæde på terrassen. Måske er det lige tidligt nok, men kunne simpelthen ikke lade være efter at naboen havde gjort det!

– Se et udvalg af House Doctor julepynt her –

Flere af de store brands har også lanceret deres julekollektion, for man skal jeg selvfølgelig kunne nå at købe det inden den 1. December. Jeg har også været ved at smugkigge, blandt andet på lidt House Doctor julepynt – for som mange af jer nok ved, så er det er brand jeg har et godt øje til!

House Doctor julepynt House Doctor julepynt 2
Star // Gold
Dog har jeg fundet ud af, at jeg nok er ret traditionel når det gælder julepynt. Jeg syntes helt bestemt, at meget af det House Doctor julepynt der er i butikkerne i år er super flot, og der er også enkelte ting jeg gerne vil have stående herhjemme, men overall er jeg ikke synderligt imponeret! Man er selvfølgelig nødt til at nytænke julepynt, for ellers kunne man jo ligeså godt beholde det man har i gemmerne fremfor at købe noget nyt – men ja jeg syntes nok bare der mangler lidt rødt 😉

Selvom jeg mangler lidt rødt, så er jeg glad for at se både guld, glimmer og stjerner på mange af House Doctors juleprodukter. De to lysestager som i kan se her, er i blandt nogle af mine favoritter og hvis de tre med guldprintet på kunne holde til at stå udenfor, ville jeg elske at have dem nede ved vores indgang! Jeg har ikke så meget julepynt endnu, men jeg har heller ikke lyst til bare at købe lidt hist og her, som jeg lige ser nået. Jeg kan rigtig godt lide julepynt, men jeg syntes også det er hammer svært at få det til at passe ind i min indretning. Heldigvis kommer jeg nok ikke til at holde juleaften hjemme i min egen lejlighed før om nogle år, så jeg har god tid til at finde ud af, helt præcist hvad jeg godt kan lide!

House Doctor julepynt 1 Watercolour

Et andet produkt jeg lagde mærke til blandt alt deres julepynt var de forskellige til og fra mærker. Selvom de igen heller ikke er hele så julet, som dem jeg selv plejer at benytte mig af, så syntes jeg faktisk de er voldsomt flotte! Der findes en del forskellige, som i nok se ane på ’gavetræet’ herover, men jeg kan uden tvivl bedst lide dem fra serien der hedder Watercolour. Fordi de er så lidt julet som der er, har jeg faktisk overvejet at købe lidt ekstra af dem, så de kan bruges som små lykønskningskort hele året rundt.

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment