Jeg ville elske at få mig et House Doctor tæppe i stuen, sådan lige under sofabordet – det ville bare være helt perfekt! Det er ved at være en del tid siden jeg så et af de fine tæpper fra House Doctor for første gang, og selvom jeg efterfølgende har set rigtig mange forskellige og flotte tæpper her og der, er det bare altid det ene jeg tænker tilbage på – kan simpelthen ikke få det ud af hovedet.

Jeg tager det som et tegn på, at det må være det helt rigtig tæppe for mig! Syntes i ikke det lyder fornuftigt? Så håber jeg ellers bare også min bedre halvdel er enig i den konklusion.

Block

Her er vidunderet så, og jeg syntes bare det er smukt! Enkelt, men stadigvæk ikke kedeligt og, så er det efter min mening, bare ideelt til et ligge på et rustikt trægulv – som jeg heldigvis er i besiddelse af. Selvom jeg allerede har fundet min klare favorit, kunne jeg jo ikke lige lade være med at kigge lidt nærmere på hvad der ellers er af House doctor tæpper. Der var faktisk en del flere end jeg lige havde regnet med – og selvfølgelig, skal i også have en chance for at se udvalget!

Icat // Fresh // Lines // Repeat
Kunne i ikke også godt bruge sådan et fint House Doctor tæppe? Jeg syntes sørme der er mange af dem der er flotte, og hvis jeg havde mig et lidt større hjem, kunne jeg snildt bruge både Icat og Repeat i mit hjem. Hvis jeg skulle vælg et House Doctor tæppe med lidt mere kulør ville jeg uden tvivl vælge Fresh! Tæppet har nogle fantastiske flotte og varme farver, jeg tror det ville se fantastisk flot ud og skabe en masse hygge i f.eks. et meget hjem en meget lys indretning. Størstedelen af tæpperne er lavet af 100 % bomuld, og er rigtig dejlige og slidstærke.

Artwork // Pix // Sissy // Zaggi

Og der er flere hvor de kommer fra! Jeg kunne ikke lige dy mig for at vise jer lidt flere. Alle House Doctor tæpperne kan fås i flere forskellige størrelser, så de forhåbentligt kan passe ind i alles hjem. Og prisen varierer selvfølgelig også efter, hvilken størrelse man vælger. Prismæssigt syntes jeg faktisk at et House Doctor tæppe ligger ganske fornuftigt – der er selvfølgelig en smule forskel fra tæppe til tæppe, men f.eks. Block som jeg har forelsket mig hovedløst i, koster ikke en hel bondegård, og vil faktisk godt kunne lade sig gøre at erhverve på en SU – hvis man da ellers ikke vælger, at belægge hele sin stue med det! Har i et favorit House Doctor tæppe?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment