Uhh hvor kunne jeg bare godt tænke mig en House Doctor toilettaske – synes i ikke de flotte? De sidste par gange vi har været ude og rejse eller hjemme hos familien på weekend, har jeg været led og ked af min nuværende toilettaske. Både fordi den ikke er særlig funktionel i størrelsen, så halvdelen af mine ting alligevel ikke kan være der, men mest af alt fordi den bare ikke er særlig flot. Det skal så siges at jeg heller ikke har gået særlig meget op i at finde en flot toilettaske og jeg faktisk bare tror, det er en jeg fik engang da jeg købte nogle Clarins produkter i Matas.

Men jeg synes det er på tide med en lidt flottere toilettaske, som samtidigt ikke koster en helt formue. Og her kunne en House Doctor toilettaske bestemt godt være en kandidat!

House Doctor toilettaske 2House Doctor toilettaske1

House Doctor toilettaske 3 House Doctor toilettaske 4

Stribet // Private // Travel // Art

House Doctor laver nogle virkelig fine og enkle toilettaske eller make-up punge og jeg tog lige dem jeg kunne finde med her. Der har tidligere været en del flere på diverse sider og mon ikke også de bliver ved med at finde på! Jeg kan personligt rigtig godt lide toilettasken hvor der står Private på og så måske sammen med den lille make-up pung med ordrerne Let’s go travlling til alle småtingene. De er begge virkelig enkle og med et meget sjovt budskab, som jeg i hvert fald giver et smil på læben!

Som i kan se hvis i trykker ind på de forskellige House Doctor toilettasker, så har de en virkelig fair pris. Måske får man så nok heller ikke en toilettaske der holder flere år, men for mig er det ikke et problem, da jeg godt kan li’ at skifte lidt ud i tingene. Desuden er min kæreste og jeg ved at planlægge en længere rejse rundt i Asien, når jeg engang er færdig med studiet og der er det nok helt fint hvis man ikke er så mange for at ens ting skal blive beskidte eller gå i stykker undervejs. Som pige kan det også være en smule besværligt at begrænse sig, men da jeg på rejsen selv skal gå med alt mit ragelse på ryggen er det nok ikke en helt dum idé ikke at pakke alt for meget bras, så måske jeg bare skal nøjes med en enkelt toilettaske til lige den tur. Hvilken toilettaske har i til alle jeres sager?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment