Messing er et skønt materiale og jeg har efterhånden også lidt af hvert i indretningen i den flotte gyldne farve. Meget af det er loppefund og jeg er typen der godt kan lide, at det ikke nødvendigvis skinner helt vildt! Derfor er disse krukker, som jeg benytter på badeværelset, heller aldrig blevet pudset, mens de har boet her hos mig.

Jeg købte dem af en ældre herre, der havde haft dem stort set hele sit liv og været meget glade for dem. De sidste par år, havde de dog bare stået i kælderen, fordi han var dårlig til at få dem pudset. Han syntes det var tid til de fik en ny ejer, og det endte så med at blive mig.

messingkrukker1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment