Messing er et skønt materiale og jeg har efterhånden også lidt af hvert i indretningen i den flotte gyldne farve. Meget af det er loppefund og jeg er typen der godt kan lide, at det ikke nødvendigvis skinner helt vildt! Derfor er disse krukker, som jeg benytter på badeværelset, heller aldrig blevet pudset, mens de har boet her hos mig.

Jeg købte dem af en ældre herre, der havde haft dem stort set hele sit liv og været meget glade for dem. De sidste par år, havde de dog bare stået i kælderen, fordi han var dårlig til at få dem pudset. Han syntes det var tid til de fik en ny ejer, og det endte så med at blive mig.

messingkrukker1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment