Planter i hjemmet er en succes og lige meget hvor man kigger hen, køber folk med arme og ben. Jeg synes det er skønt og jeg er selv utrolig glad for, at mine planter bliver passet af min søde mor, mens jeg selv er på eventyr. Mine planter kan tælles på to hænder og der er derfor overhovedet ikke nok til en helt plantevæg, samtidigt med at de nok heller ikke helt egner sig.

Men nøj hvor kunne det være fedt med en væg fyldt med planter, på den ene eller anden måde. Jeg ved ikke om det ville kunne lade sig gøre hjemme hos os, men jeg går og leger lidt med idéen om, at der sal ske noget i den retning, når vi en dag kommer hjem igen.

plantevæg2 plantevæg1 plantevæg3Jeg kunne ikke lade være med at indhente lidt inspiration sammen, for jeg har ærlig talt ikke set så mange plantevægge rundt omkring. Min gamle skole havde en, men den var udenfor og fyldte hele facaden og det var ikke helt den retning, jeg havde tænkt mig.

Der er vældig mange flotte eksempler på, hvordan man kunne gå i kast med en plantevæg på og flere af dem, ville jeg aldrig selv have kommet på. Tror jeg vil lave noget simpelt måske med rionet eller lignende, hvis jeg en dag begiver mig i kast med en plantevæg.

Hvad siger i til en hel væg fyldt med planter derhjemme? Lyder det ikke bare skønt?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

 1. Hejsa,

  Sikke nogle fine eksempler på plantevægge, du har samlet 🙂
  Planter er godt – og mange planter er meget godt.

  Måske har du lyst til at se nærmere på Minigardens plantevægsmoduler? Det er noget helt andet end rio-net og du kan dyrke krydderurter, dekorative planter og andre lækre ting op ad væggen. Du kan finde mere info på hjemmesiden Minigarden-Danmark.dk eller hos en af forhandlerne (jeg har lige set at Greenify.dj har fået taget nye billeder – se her: http://greenify.dk/produkt/nyhed-plantevaeg )

  Håber, at det er ok at jeg laver lidt reklame – men der er mange, der tror at plantevægge er et kompliceret projekt. Og det behøver det altså slet ikke at være 🙂

  De bedste hilsner
  Lotte, Minigarden Danmark

  • M. Vinter Reply

   Hej Lotte!

   Hvor er den skøn og gør bestemt projektet om en plantevæg mere overskuelig 😀

Write A Comment