Jeg har altid synes globusser er ret fine at bruge i indretningen, men jeg har ikke selv fundet den helt perfekte endnu – i hvert fald ikke til de penge jeg vil gi’! Jeg kan personligt bedst lide de lidt gamle og brugte af slagsen og derfor har jeg også bedst været på udkig på diverse loppemarkeder.

globusser

globusser2

Da jeg jo desværre ikke kan tage nogle billeder herhjemme, har jeg fundet lidt inspiration via Pinterest og mand hvor fik jeg lyst til, at finde en globus lige med det samme, for de ser jo så fedt ud! Jeg kiggede efterfølgende lidt på dba.dk og fandt også et par stykker jeg gerne ville have fingrende i, så tror jeg går i gang med at spare lidt sammen til sådan en basse.

globusser3

I min søgen på lækre billeder faldt jeg over lidt alternative af slagsen. Så hvis man ikke er så meget til de helt originale globusser og er frisk på, at gi’ sig i kast på et DIY projekt, så synes jeg især de to udgaver her er vældig fine! Hvad siger i til globusser?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

6 Comments

  • M. Vinter Reply

   Lækkert – må vikrleig til at finde mig en også 😉

 1. Dejlig globus inspiration! Elsker globusser, men har det ligesom dig, har ikke fundet den rigtige endnu – men glasglobussen med indbygget lampe er også på min must try liste:-) Tak for inspirationen og ha en smuk uge kære Malene

  • M. Vinter Reply

   Det var skam så lidt Mette – glæder mig meget til at se hvad du finder på 😀
   Mange tak søde Mette og i ligemåde 😉

Write A Comment