Jeg er vild med idéen om at bruge dekorations bogstaver i min indretning – gerne nogle rigtig store rustikke træ bogstaver hvor malingen skaller af, eller nogle fede neon bogstaver med lys i! Jeg har ikke endnu fået erhvervet mig nogle bogstaver af den eller anden art, som jeg kan bruge i min egen lejlighed, men i kan tro det kribler i fingrene efter, at gøre et godt fund! Hvad syntes i om at indrette med dekorations bogstaver, af den ene eller anden slags?

decorationsbogstaver18

decorationsbogstaver15

decorationsbogstaver6

decorationsbogstaver9

Jeg har før faldt over fede neon bogstaver på loppemarkeder, men desværre ved de fleste jo også godt hvad de vil have for dem! Jeg har flere gange fundet bogstaver der var beregnet til, at skulle have lys i sig, men hvor indmaden har været så smadret, at det ville kræve en del at istandsætte. Jeg regner personligt med at benytte mig af en lyskæde evt. med batterier, for både at komme udenom problemer med gamle fatninger eller besværlige neonrør, samt undgå ledninger der stikker ud – da jeg godt kunne finde på at hænge det på væggen.

decorationsbogstaver7

decorationsbogstaver17

decorationsbogstaver16

decorationsbogstaver12

Det er faktisk ganske få træbogstaver jeg har set på diverse loppemarkeder, og ofte syntes jeg de er alt for små og nye til jeg vil indrette med dem. Heldigvis er vi jo alle forskellige, og der findes virkelig mange derude der har fundet en fed måde at indrette med træ bogstaver, også af nyere dato.

decorationsbogstaver2decorationsbogstaver4
decorationsbogstaver3
decorationsbogstaver5decorationsbogstaver1
House Doctor // House Doctor 
House Doctor // House Doctor // Okholm
Hvis i ligesom mig godt kunne tænke jer at smide lidt dekorations bogstaver ind hjemme hos jer, og ikke har tid til at jagte de gamle og slidte slags på diverse loppemarkeder, så findes der heldigvis en hel del fine dekorations bogstaver, man kan bruge i sin indretning hos de diverse danske og udenlandske brands. Jeg har fundet lidt af dem jeg syntes bedst om lige her. Har i indrettet med dekorations bogstaver hjemme hos jer? Smid endelig et billede på min Facebook – ville elske at se hvordan i indretter med bogstaver!

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment