Jeg spiller ikke selv et instrument og derfor har det aldrig været en naturligt for mig, at hænge en guitar eller andre instrumenter op på væggen eller gøre dem til en del af indretningen på den ene eller anden måde.

Fornyeligt har jeg dog gået rundt med tanken om, at det kunne være fedt at krydre sin indretning med en eller flere former for instrumenter evt. antikke, da de jo i sige selv er vildt flotte. At jeg så ikke spiller instrumentet, det kan jeg ikke helt finde ud af om jeg synes er ok, men flotte er de i hvert fald.

Instrumenter i indretningen indretningmedinstrumenter2

Jeg har fundet lidt inspirations billeder, så i kan se hvad det er, jeg mener. Selvfølgelig skal der lidt plads til for at have f.eks. et klaver stående, men der er jo heldigvis andre instrumenter som ikke er nær så store. Jeg synes f.eks. vildt godt om idéen om, at have en gammel trompet stående i en vindueskarm eller på en hylde.

Mange af de billeder jeg stødte på, havde folk også forandret instrumenter til diverse ting som f.eks. lamper, hylder, borde osv. Selvom flere af dem var meget opfindsomme og sjove at kigge på, så synes jeg dog det er lidt en skam at ’ødelægge’ instrumenterne også selvom de måske ikke virker mere, men heldigvis er folk jo forskellige!

Hvad siger i til brug af instrumenter i indretningen?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment