Jeg synes sakselamper er noget af det fedeste og jeg kan ikke vente med, at få en af slagsen selv en dag. Ligesom med så mange andre ting herhjemme, kunne jeg godt tænke mig en med lidt sjæl og patina, men desværre synes jeg ikke, de er helt så nemme at få fingrene i.

Det kan selvfølgelig godt lade sig gøre, at købe en sakselampe af ældre dato, hvis man har lidt penge på kistebunden, så jeg venter bare lige et par år!

sakselampe1 sakselampe2Jeg er vild med det look sakselamper kan gi’ og kunne derfor hellere ikke lige lade være med at smide lidt billeder fra Pinterest ind, så i kan se, hvad jeg snakker om. Noget jeg personligt ikke har set før, er brugen af sakselamper i loftet – det ser jo alt for fedt ud! Jeg er mest til dem i metal, som i nok kan fornemme, men sakselamper kan jo også fås i f.eks. træ og det ser heller ikke helt værst ud!sakselampe

Zuiver // Ellos Home // Ellos Home // Kaiser Idell // Le Klint

Hvis i ikke ligesom mig absolut skal have en brugt sakselampe, men godt kan nøjes med en helt ny produceret af slagsen, så har jeg fundet lidt flotte af slagsen frem. Hvis i spørger mig, så er det selvfølgelig Kaiser Idell der er favoritten, men jeg synes faktisk også den lidt billigere erstatning fra Ellos, er rigtig fin!

– Indeholder affiliate links –

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment