Der er så mange ting man skal have styr på til boligen, og en af de ting jeg, i hvert fald, har lidt glemt at tage stilling til, er en vasketøjskurv. Derfor er vores eksisterende også bare den første og bedste vi kunne finde, på shopping tur i JYSK, lige efter min kæreste og jeg flyttede sammen. Den er allerede ved være at være godt slidt i velcroen, og jeg tror desværre ikke der går længe før, den har set vores badeværelse for sidste gang.

Jeg har været rundt på nettet for at kigge lidt på hvad skønne vaskestøjskurve der findes – og jeg blev bestemt ikke skuffet, for der er godt nok mange at vælge imellem. Pladsen på vores badeværelse, hvor den nye vasketøjskurv skal stå, er desværre lidt begrænset og derfor er der nogle bestemte mål, den bliver nødt til at overholde.

 
 House Doctor //  Ferm Living
Jeg har altid syntes at vasketøjskurvene både fra House Doctor og Ferm Living er super fine – og især de to modeller her, kunne jeg sagtens finde plads til på mit badeværelse. Jeg kan godt lide at der er lidt tekst eller mønster på så de ikke bare er helt ensfarvet, men hvis jeg skulle nævne en negativ ting hos begge disse vasketøjskurve, er at de ingen låg har. Det er nu nok en vanesag, men jeg syntes alligevel det er rart at kunne sætte låg på, og på den måde skjule sit beskidte vasketøj lidt væk.

   
Muuto // VIPP // Kähler // Ferm Living
Udover House Doctor og Ferm Livings fine vasketøjskurve, har andre mærker som f.eks. VIPP, Muuto og Kähler også lavet noget rigtig flotte af slagsen. Jeg kan især rigtig godt lide den flotte fra Kähler – som faktisk er et multifunktionelt møbler, så hvis man en dag får lyst til at bruge det som bruge det til noget andet end en vasketøjskurv, så er der rig mulighed for det. Super fed idé hvis spørger mig! Foruden den fra Kähler, syntes jeg også den fra Muuto er super flot og praktisk. Jeg elsker den er så stilren og ikke gør for meget opmærksom på sig selv – og så er detaljen med at man kan hænge låget på kanten, jo bare genial.

   
 Trip Trap // House Doctor // Reisenthel // House Doctor
Jeg har svært ved at vælge mig bare én favorit blandt alle disse – har i fundet jeres yndlings vasketøjskurv? Jeg kan godt lide ’poseformen’ som mange af vasketøjskurvene har, men jeg tror det fornuftige valg for mig er, at tage en af de lidt mere solide i det, med et låg til. Der er vasketøjskurven fra Trip Trap er virkelig godt bud – syntes i ikke den flot? Jeg kan rigtig godt lide den, men er dog lidt i tvivl om den overhovedet kan være under skråvæggen ude på vores badeværelse – må hellere skynde mig ud og måle!

 -Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment