Jeg er vild med palmer og nyder at kunne se på dem hver evig eneste dag hernede i varmen. Det er for det meste bare at åbne døren og så nyde synet. Indtil nu er det blevet til en hel del billeder og et brændende ønske om ,at tage en af dem med hjem.

Det bliver nok lettere at købe en i Danmark i stedet for at slæbe den hele vejen hjem, men først må jeg nok hellere sætte mig ind i hvilke palmer der overhovedet kan holde til, at stå inde i en stue.

palme2 palmerOg ja pladsen bliver nok også et problem, eftersom vi kun bor i en tre værelses. Men den tid den sorg! Jeg elsker udtrykket på billederne herover og er sikker på, at en stor flot palme af den ene eller anden sort kunne være fantastisk at have stående. Måske soveværelset kunne være et godt bud?!

Kun mig der drømmer lidt om palmer?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment