Jeg er vild med palmer og nyder at kunne se på dem hver evig eneste dag hernede i varmen. Det er for det meste bare at åbne døren og så nyde synet. Indtil nu er det blevet til en hel del billeder og et brændende ønske om ,at tage en af dem med hjem.

Det bliver nok lettere at købe en i Danmark i stedet for at slæbe den hele vejen hjem, men først må jeg nok hellere sætte mig ind i hvilke palmer der overhovedet kan holde til, at stå inde i en stue.

palme2 palmerOg ja pladsen bliver nok også et problem, eftersom vi kun bor i en tre værelses. Men den tid den sorg! Jeg elsker udtrykket på billederne herover og er sikker på, at en stor flot palme af den ene eller anden sort kunne være fantastisk at have stående. Måske soveværelset kunne være et godt bud?!

Kun mig der drømmer lidt om palmer?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment